CLUB BÀSQUET CANET, HISTÒRIA DE L'ENTITAT

Breu repàs per la història del CB CANET.

Qui som, els nostres orígens, el camí recorregut fins avuí, i els objectius de present i de futur.

Equip sénior masculí 77-78 que va aconseguir l'ascens a 2a Nacional
Equip sénior masculí 77-78 que va aconseguir l'ascens a 2a Nacional

El CB CANET és una entitat esportiva amb 58 anys d’història, implicada en la vida social del municipi, essent un referent per a moltes generacions de canetencs i canetenques.

 

Així, des de l’any de la seva fundació, l'any 1954, el club ha crescut i desenvolupat les seves tasques esportives, lúdiques i social,  gràcies a les quals s’ha guanyat el respecte de totes les institucions, clubs esportius, federacions,... amb els que ha col·laborat.


Més de 1000 jugadors/es han lluït els colors del CB CANET per pistes d’arreu de Catalunya; les nostres escoles de bàsquet han format de forma continuada molts nens i nenes als que s’ha transmès valors com el respecte, el treball, l’educació, la competitivitat,...

Molts entrenadors han comptat amb el recolzament del Club per realitzar la seva feina i moltes són les persones que han col·laborat de forma desinteressada per aconseguir, amb el seu gra de sorra, els objectius assolits.


Gràcies a això, i amb una experiència de molts anys demostrem que som una institució seriosa i compromesa amb una molt bona imatge al món del bàsquet, al municipi, la comarca i la província en general.

Equip sènior femení 39-40, sotscampiones d'espanya l'any 1942
Equip sènior femení 39-40, sotscampiones d'espanya l'any 1942

Cel·lebrant els 50 anys, article de J.GUIU

Article de Joan Guiu elaborat amb motiu del 50è aniversari del CB CANET.

Guiu realitza un breu repàs per la història del club des de la seva fundació fins l'any 2004, i ho il·lustra amb imatges d'equips històrics del club.

50 anys que es celebren mirant al futur
50 Aniversari CB CANET.pdf
Documento Adobe Acrobat 1.9 MB

BOTIGA VIRTUAL

EL CLUB A LA XARXA

Amb la col·laboració de: